header

Blacks Ranch

De Blacks Ranch is op 20 hectare glooiend land gelegen in België in de Ardennen. Omzoomd door bos en weilanden en omgeven door beekjes, een prachtige omgeving voor opgroeiende en volwassen paarden. En... slechts één uur rijden vanaf Maastricht, Brussel en Arlon. De grondsoort is klei, dus zeer goed voor het harden van de jonge paardenbenen.

Op de Blacks Ranch bevindt zich een overdekte rijhal van 20 x 40 meter en een buitenbak van 21 x 50 meter. Er zijn 19 boxen en een aantal loopstallen om 's winters de jonge paarden en de merries te huisvesten. Tevens is er een roundpen aanwezig. Er zijn diverse paddocks zodat de paarden in de winter ook naar buiten kunnen om te spelen.

Paardenfokkerij

De veulens worden bij ons in het land geboren en groeien in de kudde op. Vanaf begin mei gaat Justa Tad Rad bij de kudde en alle merries worden natuurlijk gedekt.

Medio oktober/november, de veulens zijn dan gemiddeld 5 maanden oud, worden de veulens in één keer afgespeend en worden halstermak gemaakt en gaan daarna met z'n allen in een ruime loopstal met grote uitloop, waar ze de gehele winter verblijven.

Blacks Ranch Quarterhorses

Ruth Swart & Marja Kriboo

Route de Bastogne 2
6950 Harsin - Belgium

Telefoon mobiel: +32 497 426361
Telefoon : +32 84 311879

E-mail: blacks.ranch@edpnet.be